ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 151, ΑΝΩ ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ

ΕΝΑΝΤΙ ΗΛ. ΣΤΑΘΜΟΥ, ΤΗΛ. 3452274

 

Ηλικίες παιδιών:

Προσωπικό:

Αίθουσα:

Βaby parking:

από 2 -9 ετών

2 παιδαγωγοί

240μ2

-

Καθίσματα:

Κλιματισμός:

Αποκλειστικά πάρτι:

Διάφορα

120

NAI

ΝΑΙ

 

           ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΤΟ ΚΕΦΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ… 

                        ΚΑΤΕΒΑΖΕΙ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΤΩΝ ΓΟΝΙΩΝ!

Η ΧΑΡΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΟΝΙΟΥ!

 Τι γίνεται όταν ο μπαμπάς θέλει να διαβάσει εφημερίδα και ο μικρός θέλει να κάνει σαίτα με το πρωτοσέλιδο; Τι γίνεται όταν η μαμά θέλει να πιει καφέ με τις φίλες της και η κορούλα ρίχνει τον καφέ στο φουστάνι της; Σε αυτές τις περιπτώσεις, γονείς και παιδιά πάνε…κατευθείαν στο Trampolino

Ενας χώρος για τους μικρούς αλλά και τους μεγάλους μας φίλους!

 

ΑΙΘΟΥΣΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ

Φανταστείτε ένα χώρο άνετο…Με άπλετο φως…Πολλά παιχνίδια και πρωτότυπες κατασκευές. Ειδικά σχεδιασμένες για να αναπτύσσουν τις φυσικές ικανότητες των παιδιών. Φανταστείτε τώρα τη χαρά που θα νιώσουν τα παιδιά σας ανακαλύπτοντας αυτό το μαγικό χώρο…Κάνοντας καινούργιους φίλους…Συμμετέχοντας σε ομαδικά παιχνίδια. Φανταστείτε, τέλος, αυτόν τον παιδικό παράδεισο σαν ένα χώρο, που τηρεί υψηλούς κανόνες ασφαλείας. Και βέβαια μη φανταστείτε ότι τα παιδιά σας θα μένουν λεπτό μόνα τους. Παιδαγωγοί και ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό αναλαμβάνει τη επίβλεψη και δημιουργική απασχόλησή τους.

 

ΑΝΑΨΥΚΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟΥΣ

Το Trampolino κάνει τόπο στα παιδιά αλλά… και τους μεγάλους!

Ένα μοντέρνο και άνετο αναψυκτήριο σας περιμένει για να απολαύσετε τον καφέ ή το γλυκό σας. Να διαβάστε την εφημερίδα σας. Να δείτε τον αγαπημένος σας αγώνα στο Filmnet ή να τα πείτε επιτέλους με την φίλη σας! Βλέπετε, όταν τα παιδιά…τραμπαλίζονται, οι γονείς δεν ζαλίζονται!

 

Requires a Java Enabled Browser.
 

 
trampo-4.jpg (16106 bytes)ΠΑΙΔΙΚΑ ΠΑΡΤΙ

Το παιδί σας έχει γενέθλια. Χρόνια πολλά γι ακείνο αλλά…και τρεχάματα πολλά για σας. Προσκλήσεις, γλυκίσματα, αναψυκτικά αλλά προπαντός φασαρία. Γι’ αυτό και εμείς στο Trampolino αναλαμβάνουμε να ετοιμάσουμε πάρτυ για εκείνο με προσιτό κόστος για σας!

ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Καθημερινές 5μ.μ – 10 μ.μ

Σάββατο 10π.μ – 2μ.μ και 5μ.μ – 10μ.μ

Κυριακές και Αργίες 10π.μ – 10.πμ.  

Για περισσότερες πληροφορίες

trampolino@junior.gr

 

Copyright © 2001 Junior Network.  All rights reserved.