…ένα μικρό ταξίδι χαράς!

Τι έχουν ανάγκη τα παιδιά για χαρούν το καλοκαίρι και να τους μείνει αξέχαστο; Ήλιο, θάλασσα, άμμο, κολύμπι, οξυγόνο, κέφι και την παρέα των άλλων παιδιών. Το πρόγραμμα ΠΑΙΖΩ & ΜΑΘΑΙΝΩ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ δημιουργήθηκε για να προσφέρει στα παιδιά όλα αυτά, με τον πλέον αποτελεσματικό και ασφαλή τρόπο. Για την υλοποίηση του προγράμματος εργάζονται ειδικευμένοι στην κολύμβηση καθηγητές Φυσικής Αγωγής με μεγάλη εμπειρία, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στην παραλία του Σχοινιά, στην οποία το μέγιστο βάθος της θάλασσας δεν ξεπερνά το ένα μέτρο. Έξω από την θάλασσα, ο χώρος είναι γεμάτος πεύκα ώστε να ξεκουράζονται τα παιδιά στην σκιά τους. Παράλληλα όμως θα διατίθενται και ομπρέλες. Με το πρόγραμμα ΠΑΙΖΩ & ΜΑΘΑΙΝΩ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ παιδιά ηλικίας 6 έως 15 ετών θα έχουν την δυνατότητα:

 • Να μάθουν να κολυμπούν σωστά, με ασφάλεια, κάτω από την επίβλεψη και τις οδηγίες των προπονητών καθώς καιμε την χρήση ειδικών οργάνων (σωσίβια, σανίδες επίπλευσης, μπάλες κλπ.)
 • Να ψυχαγωγηθούν και να αθληθούν παίζοντας (μπάσκετ στο νερό, βόλεϊ στην άμμο και το νερό, ποδόσφαιρο στην άμμο, αγώνες κολύμβησης κ.α)
 • Να γυμνάσουν το σώμα τους με επιστημονικό και μεθοδικό τρόπο σε μία ηλικία που η εκγύμναση παίζει καθοριστικό ρόλο στην αρμονική ανάπτυξη του ασώματός τους.
 • Να αποτοξινωθούν από την μόλυνση της πόλης και την κούραση των μαθημάτων του χειμώνα, αθλούμενα μέσα στην φύση, τον καθαρό αέρα, τον ήλιο και την θάλασσα.
 • Να γνωρίσουν άλλα παιδιά και να αναπτύξουν νέες φιλίες κάτω από τις πιο ιδανικές συνθήκες της άθλησης και του παιχνιδιού.

Πέρσι συμμετείχαν 350 παιδιά στο πρόγραμμα ΠΑΙΖΩ ΚΑΙ ΜΑΘΑΙΝΩ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ, και έμειναν πραγματικά ενθουσιασμένα γιατί έζησαν αυτό ακριβώς που τους υποσχεθήκαμε:

ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΕΜΕΝΟ, ΑΞEΧΑΣΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!


ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

 • Μεταφορά (αναχ. 08.00 και επιστροφή 15.00 από κεντρικά σημεία κοντά στο σπίτι σας) με κλιματιζόμενα πούλμαν
 • Παροχή προγεύματος (σάντουιτς, φρούτο και εμφιαλωμένο νερό)
 • Εκμάθηση κολύμβησης, άθληση, ψυχαγωγία με σύγχρονο εξοπλισμό
 • Μόνιμη παρουσία παιδιάτρου στη διάρκεια του προγράμματος
 • Αναμνηστικό μπλουζάκι μακό της Σχολής.
 • Αναμνηστικό δίπλωμα της Σχολής

 


Κάτι νέο…

Η σχολή μας, σε συνεργασία με το ΣΧΟΙΝΙΑΣ BAY, αναλαμβάνει την εκπαίδευση σε: θαλάσσιο σκι καθώς και την εξάσκηση σε παιχνίδια διασκέδασης («μπανάνα», Tubes, κλπ).

Υπεύθυνος προγράμματος : Ανδρέας Κοντογιάννης προπονητής εθνικών ομάδων και Γ.Γ.Α. Η συμμετοχή είναι προαιρετική καιμε την συναίνεση των γονιών, ενώ η τιμή δεν συμπεριλαμβάνεται στο κόστος του προγράμματος ΠΑΙΖΩ ΚΑΙ ΜΑΘΑΙΝΩ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ.

Οι κανόνες ασφαλείας είναι αυστηροί και θα τηρηθούν με ιδιαίτερη σχολαστικότητα (σωσίβιο, επιτηρητές, εκπαίδευση στα ρηχά.)

Υπεύθυνη του προγράμματος είναι η σχολή κολύμβησης "ΝΗΡΗΙΔΕΣ", η οποία εδρεύει στην οδό Μεσολογγίου 40 – Νέα Ιωνία (2ος όροφος). Η Σχολή προσφέρει τη χαρά της κολύμβησης και εκπαιδεύει κάθε χρόνο κατά μέσο όρο 400 παιδιά προσχολικής και σχολικής ηλικίας στα κολυμβητήρια: Ολυμπιακό, Χαλανδρίου, Γαλατσίου, Ψυχικού). Συνεργάζεται επίσης με πολλά ιδιωτικά σχολεία και παιδικούς σταθμούς.


Έναρξη περιόδων : Α΄περίοδος: Παρασκευή 16 Ιουνίου ή Δευτέρα 19 Ιουνίου - Β΄περίοδος: Δευτέρα 3 Ιουλίου – Γ΄περίοδος: Δευτέρα 17 Ιουλίου.

Οι δηλώσεις συμμετοχής πρέπει να υποβληθούν το αργότερο έξι μέρες πριν την ημερομηνία έναρξης του προγράμματος στο οποίο επιθυμείτε να συμμετάσχει το παιδί σας, στην διεύθυνση : Μεσολογγίου 40 – Νέα Ιωνία, (2ος όροφος), ώρες : 10.00 – 13.00 και 17.00 – 21.00 Τηλ. Επικοινωνίας :2799.200, 0944/668587 (κ. Σ. Ναισίδου).

Οι δηλώσεις συμμετοχής ειδικά για την Γ΄περίοδο, θα λήξουν στις 10 Ιουλίου. Λόγω του αυστηρά περιορισμένου αριθμού συμμετοχών, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Η συμμετοχή του παιδιού σε κάθε περίοδο του προγράμματος, διάρκειας δύο εβδομάδων, κοστίζει 50.000 δρχ.

 

Email: niriides@junior.gr

 

Copyright © 2001 Junior Network.  All rights reserved.