Σύστημα  TechnoKids

δυνατή εκκίνηση για παιδιά με μέλλον

Στα TechnoKids παιδαγωγοί και εκπαιδευτικοί πιστοποιημένοι από τη Microsoft χρησιμοποιούν ένα δοκιμασμένο παιδαγωγικό σύστημα που διδάσκει υπολογιστές εφοδιάζοντας παράλληλα τα παιδιά με σημαντικά προσόντα όπως αυτοπεποίθηση, ορθολογική σκέψη και ενδιαφέρον για μάθηση.

Τα TechnoKids βάζουν τα παιδιά στη θέση του δημιουργού, παρέχοντας τεχνολογικές γνώσεις, επιχειρηματική αντίληψη, ικανότητες διαχείρισης των νέων ψηφιακών μέσων και τον τρόπο σκέψης που απαιτεί ο 21ος αιώνας. 

Τα παιδιά, μέσα από μοναδικά σενάρια δημιουργημένα από τα TechnoKids, θα γίνουν διαφημιστές, δημοσιογράφοι, αρχιτέκτονες, συνθέτοντας τις γνώσεις που αποκτούν και κατανοώντας ακριβώς τις δυνατότητες του υπολογιστή.

Χρησιμοποιώντας ειδικό λογισμικό, θα δημιουργήσουν κατασκευές ρομποτικής και θα τις προγραμματίσουν να κινούνται, να αντιδρούν στο φως ή στην επαφή με άλλα αντικείμενα!

Ταυτόχρονα δουλεύοντας σαν μέλη μιας ομάδας ανακαλύπτουν τον κόσμο της επιστήμης και της τέχνης μπαίνουν σε μουσεία, πάρκα, βιβλιοθήκες σε όλο τον κόσμο!

TechnoKids …. για παιδιά από 4 – 16 ετών. Μπες και εσύ στον μαγικό κόσμο των υπολογιστών και γίνε μέλος της μεγάλης παρέας των TechnoKids.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προγράμματα των TechnoKids www.technokids.gr . Δήλωσε έγκαιρα της συμμετοχή σου στο 801 11 25 425

 

Για τα μέλη του Junior Club 10% έκπτωση
και δώρο έκπληξη με κάθε νέα εγγραφή