Κλικ εδώ για ενοικιάσεις παιχνιδιών

Tο Perperino ξεκίνησε τη λειτουργία του το Δεκέμβριο του 1997 με βασικό του σκοπό την ψυχαγωγία και τη διασκέδαση των παιδιών σε ένα χώρο αρκετά μεγάλο (600 τ.μ. ) για τα δεδομένα ενός παιδότοπου .

Γνωρίζοντας τις ιδιαιτερότητες και τις ευαισθησίες της παιδικής ηλικίας αλλά και τις απαιτήσεις και ανασφάλειες των γονέων συνδυάζουμε το παιχνίδι με τη δημιουργία προσφέροντας καθημερινά και ένα θέαμα , όπως αναφέρεται στο εβδομαδιαίο πρόγραμμά μας.
 
Ένα φιλικό ευχάριστο και ανθρώπινο περιβάλλον αντιμετωπίζουν οι γονείς που έρχονται στην καφετέριά μας για να απολαύσουν λίγες στιγμές ξεγνοιασιάς με τις παρέες τους πίνοντας κάποιο καφέ ή αναψυκτικό και παρακολουθώντας τα παιδιά τους να παίζουν.
 
Η ασφάλεια των παιδιών είναι η βασικότερη προτεραιότητά μας.
Για τον σκοπό αυτό υπάρχουν καθημερινά αρκετές ειδικευμένες κοπέλες. Απασχολούν και προσέχουν τα παιδιά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο για πολύ μικρά παιδιά (1-3 χρόνων). Βρίσκονται πάντα και προσπαθούν να τα εξοικειώσουν χώρο μας.
 
Οι ηλικίες των παιδιών που επισκέπτονται το χώρο μας είναι 1-9 χρόνων. Σε αυτές τις ηλικίες τα παιδιά μπορούν να διοργανώσουν και το δικό τους πάρτι, γιορτής ή γενεθλίων.

Στα 10 χρόνια που λειτουργούμε έχουν διοργανωθεί αξέχαστα πάρτι που τα περισσότερα παιδιά θα θυμούνται αλλά και προκαλούν και άλλους φίλους τους να διοργανώσουν το δικό τους πάρτι. Η τέλεια οργάνωση η άψογη συμπεριφορά του προσωπικού αλλά και ο τρόπος διεξαγωγής των πάρτι κάνουν τη μεγάλη διαφορά , σε σχέση με άλλους παιδότοπους. Στα πάρτι μας προσφέρουμε επίσης τούρτα και φαγητό άριστης ποιότητος.
 
Οι αίθουσες που γίνονται τα πάρτι είναι τελείως ανεξάρτητες ώστε κάθε παιδί με την οικογένειά του που διοργανώνει το πάρτι του βρίσκεται σε ένα χώρο μόνο με τους δικούς του συγγενείς και φίλους.
 
Κατά διαστήματα το Perperino διοργανώνει και τις δικές του μοναδικές αλλά και πάντοτε πετυχημένες εκδηλώσεις του. Η χριστουγεννιάτικη γιορτή , η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίττας, τα αποκριάτικα πάρτι και άλλες ομαδικές εκδηλώσεις έχουν γίνει πλέον θεσμός.
 
Στα 5 χρόνια λειτουργίας του το Perperino έγινε πολύ γνωστό τόσο στην περιοχή του όσο και σε πιο απομακρυσμένες περιοχές του λεκανοπεδίου και έχει αναγνωριστεί από πολλούς ως η καλύτερη παιχνιδούπολη της Αθήνας.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες....


Παιδότοπος Perperino

Λ. Ηρακλείου 134 - Α. Πατήσια,
ΤΗΛ.: 210 2587336 FAX: 210 2587127
http://www.perperino.gr

 

Για τα μέλη του Junior Club 50% έκπτωση