Τα παιδία… pame volta !
 

Το “pame volta”, η πρωτοποριακή εναλλακτική πρόταση στην όμορφη Αθήνα, έχει κερδίσει ήδη πολλούς θερμούς φίλους μεταξύ των Αθηναίων, άλλα και των επισκεπτών της πρωτεύουσας!

Μέσα σε, μόλις, 2 μήνες λειτουργίας περισσότεροι από 300 άνθρωποι, μικροί & μεγάλοι, Έλληνες & ξένοι, έχουν κάνει ήδη βόλτα με ποδήλατο γύρω από την Ακρόπολη, στην Αρεοπαγίτου & την Απ. Παύλου, στα γραφικά δρομάκια των Άνω Πετραλώνων, στις χωμάτινες διαδρομές του Φιλοπάππου που δίνουν την αίσθηση της outdoor δραστηριότητας, στην Αδριανού, στην Τριπόδων και στα υπόλοιπα «μονοπάτια» της αναφιώτικης συνοικίας της Πλάκας που μας οδηγούν στην Αρχαία Αγορά και μέσω της Ερμού, μέχρι τον Κεραμικό. Ένα ταξίδι στον χώρο και στο χρόνο που μόνο ένα ποδήλατο μπορεί να μας προσφέρει.

Αξιοσημείωτη είναι η απήχηση που έχει το “pame volta” στους μικρούς φίλους του ποδηλάτου. Οι μικροί λάτρεις των πεντάλ επισκέπτονται το κατάστημα (με… «τον κηδεμόνα τους»!!) για να γνωρίσουν τους νέους τύπους ποδηλάτων, αλλά και για να ποδηλατήσουν στην ασφαλή και ταυτόχρονα γεμάτη ομορφιές και ιστορικά μνημεία ποδηλατική διαδρομή που το “pame volta” προτείνει.

Μικροί και… μεγαλύτεροι “pame volta” με ποδήλατο για να γνωρίσουμε περισσότερες γωνιές της πόλης μας και να ψυχαγωγηθούμε εναλλακτικά διατηρώντας ταυτόχρονα τη σωματική μας υγεία. Ακολουθήστε τη νέα μόδα στην Αθήνα. Ελάτε για μια ποδηλατική βόλτα ή δηλώστε συμμετοχή σε μια από τις οργανωμένες ποδηλατικές περιηγήσεις με συνοδό.


Τεχνικές Πληροφορίες:
 

Το “pame volta” βρίσκεται πολύ κοντά στον σταθμό “Ακρόπολη” του Μετρό, στη Χατζηχρήστου 20. Διαθέτει 30 ολοκαίνουργια ποδήλατα με άνετες σέλες, σκελετούς με μεγάλη απορροφητικότητα κραδασμών και ταχύτητες που κάνουν τους λόφους και τις ανηφορικές διαδρομές πολύ εύκολες. Όλα τα ποδήλατα περνούν από τεχνικό έλεγχο καθημερινά, έχουν άδειες κυκλοφορίας και είναι ασφαλισμένα για την περίπτωση ατυχήματος. Στο “pame volta” θα βρείτε επίσης κράνη, φώτα & λουκέτα.

 

Pame Volta
Τηλ. 210 922 1578,
Email: info@pamevolta.gr,
http://www.pamevolta.gr
 

 

 Για τα μέλη του Junior Club 4 ώρες δωρεάν βόλτα