Στο Ελληνικό, δίπλα από το ΑΒ Βασιλόπουλο ( απέναντι από το υπαίθριο πάρκινγκ ) δημιουργήσαμε έναν ιδιαίτερα ζεστό και καλαίσθητο χώρο για τα παιδιά και τους γονείς !

Έχουμε φροντίσει, ώστε όλες οι ηλικίες των παιδιών από 1 έτους έως  και 13 ετών να έχουν τον δικό τους χώρο, ευχάριστο και προσεγμένο ( εσωτερικό και εξωτερικό, όταν ο καιρός το επιτρέπει...) και να απασχολούνται δημιουργικά, ευχάριστα και ξέγνοιαστα, καθώς οι γονείς μπορούν να απολαμβάνουν άνετα τον καφέ τους, τη ζεστή σοκολάτα, το γλύκισμα ή το ποτό τους ή να παραγγείλουν κάτι για φαγητό να συνοδέψουν την μπύρα ή το κρασάκι τους.

Για τις μικρές ηλικίες έως 3 ετών λειτουργεί χώρος με ανάλογες κατασκευές και soft επενδύσεις

Ενώ για τις ηλικίες από 4 ετών και πάνω λειτουργεί τριώροφη παιχνιδοκατασκευή με 24 διαφορετικές δραστηριότητες, ώστε τα παιδιά να παίζουν με κέφι να δραστηριοποιούνται και να εκτονώνονται.

Τα παιδιά παρακολουθούνται διακριτικά από έμπειρο προσωπικό.

Υπάρχει χώρος για διάφορες δραστηριότητες όπως κλόουν, καραγκιόζη και κουκλοθέατρο.

Για τα πάρτι των παιδιών πέρα από το παιχνίδι τους έχουμε φροντίσει ώστε να έχουν τον δικό τους χώρο με σπιτικό και κυρίως υγιεινό και προσεγμένο φαγητό και οι μεγάλοι να περιποιούνται τους καλεσμένους τους σαν το σπίτι τους, με μπουφέ, πλούσια εδέσματα, φτιαγμένα απο εμάς στο πλήρες και σύγχρονο παρασκευαστήριο που διαθέτουμε με αναψυκτικά, ποτά και καφέδες.

Για τα μεγαλύτερα παιδιά λειτουργεί ανεξάρτητος χώρος ειδικά διαμορφωμένος με κατάλληλα παιχνίδια, D.J., για τα πάρτι τους, καραόκε, τηλεόραση και βίντεο.

Στον εξωτερικό χώρο σε μια αυλή 180μ2 λειτουργεί ένας αίθριος παιδότοπος με κατάλληλα παιχνίδια για όλες τις ηλικίες για τις ανοιξιάτικες και καλοκαιρινές ημέρες, όπου τα παιδιά παίζουν , διασκεδάζουν, και εκτονώνονται και οι γονείς πίνουν το καφέ τους ήσυχοι και ανενόχλητοι.

Η αίθουσα διατίθεται για πάρτι, βαπτίσεις ή άλλες εκδηλώσεις. Ειδικά διαμορφωμένη για να μπορέσετε να ευχαριστήσετε τους καλεσμένους σας, ενώ ταυτόχρονα μπορείτε να παρακολουθείτε τα παιδιά σας που παίζουν στο χώρο του παιδότοπου.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες....

Πώς θα έρθετε...
 
 

Παιδότοπος Φατσουλίνια

Χατζηευαγέλλου 15Α, Ελληνικό
Τηλ.: 210 9622.848, 6936 981395

Παιδότοπος Φατσουλίνια 2
Γ. Βλάχου 6 & Μάργαρη 9, Ν. Ψυχικό
Τηλ.: 210 6743685, 6976 6672400

 

 Δωρεάν είσοδος για τα παιδιά και 15%
έκπτωση στο επόμενο πάρτι σας