ΠΑΡΚΑ ΟΔΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ
Εκμάθηση σε συνδυασμό με την χαρά της οδήγησης σε
πραγματικά βενζινοκίνητα αυτοκινητάκια.
 

Tι είναι η JUMICAR;
Η JUMICAR λειτουργεί πάρκα εκμάθησης κυκλοφοριακής αγωγής για παιδιά. Με έδρα το Αμβούργο Γερμανίας ξεκίνησε τη λειτουργία της το 1989 και ήδη λειτουργεί σε 15 χώρες παγκοσμίως εκπαιδεύοντας καθημερινά στα πάρκα της χιλιάδες παιδιά.

Η jumicar πάει στα σχολεία – τα σχολεία έρχονται στη jumicar.
Η jumicar διοργανώνει ημερίδες οδικής ασφάλειας σε χώρους σχολείων και Δήμων μεταφέροντας και εγκαθιστώντας το κινητό της πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής (εκπαιδευτικά αυτοκίνητα, σήματα ΚΟΚ, τρίχρωμους σηματοδότες, προστατευτικά διαχωριστικά, κλπ) στους χώρους τους. Παράλληλα το μόνιμο πάρκο της Νέας Μάκρης υποδέχεται καθημερινά κατά τις πρωϊνές ώρες εργασίμων ημερών Δημοτικά και Γυμνάσια από όλη την Ελλάδα. Οι μαθητές εκπαιδεύονται στην ασφάλεια, θεωρητικά μέσω εκπαιδευτικών προγραμμάτων εγκεκριμένων από το Υπουργείο Παιδείας και το Παιδαγωγικό Ινστιτούτο και πρακτικά οδηγώντας στη πίστα εξάσκησης, αλλά και διασκεδάζουν παίζοντας στα γήπεδα του πάρκου.

Δίπλωμα οδήγησης jumicar
Τα παιδιά μαθαίνουν σωστή συμπεριφορά τόσο σαν πεζοί όσο και σαν μελλοντικοί οδηγοί. Τα παιδιά μαθαίνουν με ευχάριστο τρόπο τα σήματα οδήγησης.

Το κινητό πάρκο της jumicar μπορείνα πάει παντού:
- Φιλανθρωπικές εκδηλώσεις
- Οικογενειακές γιορτές & παιδικά πάρτυ
- Εταιρικές ημερίδες
- Εκθέσεις, συνέδρια
Απλώς καλέστε μας και εμείς είμαστε στη διάθεσή σας!

Οι γονείς προτιμούν την jumicar γιατί:
H ασφάλεια των παιδιών μας έχει προτεραιότητα. Οι γονείς την ώρα που τα παιδιά τους εκπαιδεύονται με απόλυτη ασφάλεια ή ψυχαγωγούνται στα γήπεδα μπορούν να χαλαρώσουν στο όμορφο φυσικό περιβάλλον και να απολαύσουν τον καφέ τους στο αναψυκτήριό μας.

Διοργάνωση γενεθλίων & άλλων εορταστικών εκδηλώσεων με την jumicar.
Γιορτάστε με την οικογένεια και τους φίλους σας και νιώστε σαν στο σπίτι σας. Εκπαίδευση στο πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής, εκτόνωση και ψυχαγωγία στα γήπεδα μπάσκετ και ποδοσφαίρου, φαγητό και διασκέδαση στο ειδικά διαμορφωμένο βαγόνι τρένου.

Μαθαίνω κανόνες οδικής ασφάλειας παίζοντας:
Με την jumicar ακόμη και οι «βαρετοί» κανόνες οδικής συμπεριφοράς αποκτούν ενδιαφέρον. Τα παιδιά ηλικίας 7-14 ετών (μικρότερα παιδιά μπορούν να συμμετέχουν σαν συνοδηγοί) οδηγούν τα φιλικά προς το περιβάλλον βενζινοκίνητα αυτοκινητάκια που τρέχουν το πολύ με 15 χλμ/ώρα, φορώντας πάντοτε ζώνες ασφαλείας και κράνη. Το ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό μας υποδεικνύει στα παιδιά πώς να συμμορφώνονται με τους κανόνες οδικής συμπεριφοράς. Τα παιδιά παίζουν και ταυτόχρονα διδάσκονται μέσα από το παιχνίδι.

Άλλες δραστηριότητες στο πάρκο:
Γήπεδο 5x5, γήπεδο μπάσκετ, , γήπεdο Mini Golf, πιγκ-πογκ, κατάφυτος χώρος για βόλτα και παιχνίδι (συνολική έκταση 6,5 στρεμμάτων).

Η χρήση των γηπέδων προσφέρεται δωρεάν στους επισκέπτες του πάρκου κυκλοφοριακής αγωγής.

Και για τα μικρότερα αδερφάκια: κυκλοφοριακή αγωγή με μικρότερα ηλεκτροκίνητα αυτοκινητάκια, παιδική χαρά και φουσκωτά παιχνίδια

ATTIKA ΠΑΡΚΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ Μ. ΕΠΕ.
Κεντρικά γραφεία:
Γ΄ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 153-155, ΑΘΗΝΑ 112 51
ΤΗΛ.: 210 8624486, FAX: 210 8673552

Πάρκο Οδικής Ασφάλειας Νέας Μάκρης:
Λ. ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ 1, ΝΕΑ ΜΑΚΡΗ 190 05 Τηλ.: 22940 50120

www.jumicar.com, e-mail: jumicar@otenet.gr

Ωράρια λειτουργίας:
Χειμερινό (από έναρξη σχολικής χρονιάς):
Σάββατο, Κυριακή, 11.00– 21.00
Θερινό (από λήξη σχολικής χρονιάς): Καθημερινά 18.00– 23.00

Σε περίπτωση άσχημων καιρικών συνθηκών επικοινωνήστε μαζί
μας πριν μας επισκεφθείτε.

Δωρεάν χώρος στάθμευσης 80 αυτοκινήτων.
 

 Για τα μέλη του Junior Club η πρώτη
εκπαιδευτική βόλτα Δωρεάν
Κλικ εδώ για να εκτυπώσετε το κουπόνι