Παιδικά πάρτι...
Ενοικιάσεις Φουσκωτών ΠαιχνιδιώνΗ Air Game από το 1997 δραστηριοποιείται στον χώρο των παιδικών εκδηλώσεων. Η αγάπη μας για το παιδί, μας οδήγησε στην ανάπτυξη ολοκληρωμένων προγραμμάτων για κάθε ηλικία, με έμφαση στην ασφάλεια των παιδιών, στην ποιότητα των υπηρεσιών και στις νέες ιδέες.

Μπορούμε να προσφέρουμε από ένα φουσκωτό κάστρο έως την δημιουργία ενός τεράστιου παιδότοπου για εκατοντάδες παιδιά. Αναλαμβάνουμε από μικρά ιδιωτικά παιδικά party, εκδηλώσεις μεγάλων εταιριών μέχρι... !

Η Air Game εισήγαγε εδώ και πολλά χρόνια ΦΟΥΣΚΩΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ, όπως Κάστρα, Τσουλήθρες καθώς και Παιχνίδια Δράσης (Energy Games) για μεγάλα παιδιά και εφήβους και συνεχώς ανανεώνει την γκάμα των παιχνιδιών δίνοντας σας πολλές και διαφορετικές επιλογές. Ακόμα μπορούμε να προτείνουμε μια μεγάλη ποικιλία από μικρότερα παιχνίδια όπως Ποδοσφαιράκια, Air Hockey, Μίνι Μπάσκετ, σκοποβολή και πολλά άλλα πρωτότυπα παιχνίδια.

Τελευταίο μας απόκτημα ένα καταπληκτικό παραδοσιακό CAROUSEL 11 θέσεων!

Φουσκωτά μικρά για χαμηλοτάβανους χώρους, ή πανύψηλα κατάλληλα για κάθε περίπτωση. Αποκριάτικα πάρτι, Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις, Ιδιωτικά πάρτι και πολλές άλλες περιστάσεις μας δίνουν την ευκαιρία κάθε φορά να προτείνουμε προγράμματα προσαρμοσμένα στις δικές σας ανάγκες και προσδοκίες.

Διαθέτουμε επίσης απίθανα Φουσκωτά Κουστούμια σε διάφορα σχέδια με ύψος 3μ ! που αυτόνομα περπατούν, μιλούν και συναρπάζουν μικρούς και μεγάλους.

Συνεργαζόμαστε επίσης με ένα πλήθος από καλλιτέχνες όπως ταχυδακτυλουργοί, κλόουν, ακροβάτες, μάγοι και πολλοί άλλοι.

Τέλος έχουμε την δυνατότητα να πλαισιώσουμε κάθε μεγέθους και είδους εκδήλωση με ηχοσυστήματα και Dj, Karaoke, διακοσμητικό υλικό (μπαλόνια, fun guys & tubes), μοκέτες, κάγκελα, στρωματάκια, τραπεζοκαθίσματα και φυσικά να προσφέρουμε έμπειρους παιδαγωγούς που θα ασχοληθούν και θα παίξουν με τα παιδιά.

 

     


Για περισσότερες λεπτομέρειες κλικ εδώ...

Air Game
Μητρώου 56, 18537 Πειραιάς
Τηλ.: 210 45 37 588 / Κινητό : 697 080 7936
Fax : 210 95 68 435

Web: http://www.airgame.gr
E-Mail: agapios_airgame@yahoo.gr