Ανακαλύψτε τη χαρά του παιδιού …
 με την ΠΥΞΙΔΑ και την ΠΥΞΙΔΑ4KIDS


Μετά από αμέτρητα πάρτι σε κλειστούς και ανοιχτούς χώρους, εκδρομές με μικρούς και μεγάλους, ψυχαγωγικές δραστηριότητες στη φύση, εκδηλώσεις σε δήμους, οργανισμούς και εταιρίες, , καταλήξαμε ότι τα παιδιά δεν θέλουν απλά να παρατηρούν τα δρώμενα αλλά και να συμμετέχουν σε αυτά, με τη δημιουργικότητα και την φαντασία τους.Για αυτό και εμείς στην ΠΥΞΙΔΑ δημιουργήσαμε ένα νέο παιδικό τμήμα, την ΠΥΞΙΔΑ4KIDS, με έμπειρους παιδαγωγούς, γυμναστές, καλλιτέχνες, ανθρώπους που αγαπούν τα παιδιά και αισθάνονται παιδιά. Μια ομάδα που σχεδιάζει και οργανώνει προγράμματα για παιδικές εκδηλώσεις, πάρτι, βαπτίσεις, σχολικές εκδρομές, κατασκηνώσεις, προγράμματα που απογειώνουν τη δημιουργικότητα και τη φαντασία των παιδιών!

  Παιδικά πάρτι
…με την ΠΥΞΙΔΑ4KIDS
Πάρτι με απίθανα θέματα, παιχνίδια και δραστηριότητες. Γεμάτα δράση, με τοξοβολίες, τραμπολίνο και τοίχους αναρρίχησης ή καλλιτεχνικά, με εργαστήρια, τραγούδι, χορό και θέατρο. Επιλέξτε μέσα από μια μεγάλη λίστα, που συνεχώς ανανεώνετε, ή ζητήστε απ’ την έμπειρη ομάδα μας να δημιουργήσει το δικό σας πάρτι. Με παιχνίδια, φουσκωτά, κατασκευές, face painting, κυνήγι θησαυρού, κλόουν, μάγους, ζογκλέρ, ξυλοπόδαρους, μπαλονοκατασκευές, τούρτες έκπληξη, παιδικά μενού, d.j, συγκροτήματα, χορευτές, σε μαγευτικούς εσωτερικούς ή εξωτερικούς χώρους… έτσι όπως εσείς ή τα παιδιά σας το έχετε φανταστεί. Ένα μοναδικό πάρτι για να γιορτάσετε τα γενέθλια ή τη γιορτή των παιδιών σας, τις μικρές ή μεγάλες επιτυχίες τους. Ένα πάρτι που θα απογειώσει τη φαντασία και τη δημιουργικότητα των παιδιών και θα μείνει αξέχαστο σε όλη την παρέα!

Βαπτίσεις …με την ΠΥΞΙΔΑ4KIDS
Ξεχωριστές βαπτίσεις για τον πρίγκιπα ή την πριγκίπισσα της καρδιά σας. Με παραμυθένια ατμόσφαιρα, πρίγκιπες, πριγκίπισσες, νεράιδες, ξωτικά, και άλλους καλεσμένους. Με μαγικά παιχνίδια και ονειρεμένη διακόσμηση. Ένα μοναδικό σκηνικό για μια μοναδική μέρα.

Παιδικές εκδηλώσεις …με την ΠΥΞΙΔΑ4KIDS
Εκδηλώσεις αποκριάτικες, πασχαλινές, χριστουγεννιάτικες, για τη Γιορτή της Μητέρας, του Πατέρα, του Παιδιού, για τους δημότες της περιοχή σας, τις μικρές ή μεγάλες επαγγελματικές επιτυχίες σας… εκδηλώσεις που χαρίζουν αμέτρητες στιγμές χαράς και διασκέδασης σε μικρούς και μεγάλους!

Σχολικές εκδρομές …με την ΠΥΞΙΔΑ4KIDS
Εκδρομές με παιχνίδια και δραστηριότητες στη φύση. Σε ονειρεμένους παιδικούς προορισμούς, θεματικά πάρκα, υδάτινες πολιτείες, αρχαίους πολιτισμούς και ζωολογικούς κήπους στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Εκδρομές που ταξιδεύουν τη φαντασία, εμπλουτίζουν τις γνώσεις και χαρίζουν μοναδικές εμπειρίες σε μικρούς και μεγάλους.

Κατασκηνώσεις …με την ΠΥΞΙΔΑ4KIDS
Κατασκηνώσεις στο βουνό ή στη θάλασσα. Με ομαδικά παιχνίδια, ψυχαγωγικές δραστηριότητες και καλλιτεχνικά εργαστήρια. Για να απολαύσουν τις καλοκαιρινές διακοπές τα παιδιά αλλά… και οι γονείς!

Ταξιδέψτε μέχρι το www.pixis.gr , εξερευνήστε τα προγράμματα μας, και ανακαλύψτε τη χαρά του παιδιού αλλά… και του μεγάλου!

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την κα Παπανικολάου, στο τηλέφωνο 210 8668640 ή στο email: info@pixis.gr.

…Και μην ξεχνάτε ότι για τα μέλη του Junior προσφέρουμε 10% έκπτωση σε κάθε πάρτι που θα οργανώσουμε για εσάς !

ΠΥΞΙΔΑ και ΠΥΞΙΔΑ4KIDS
Tηλ.: 210 86 68640, Fax: 210 86 68 650

Web: http://www.pixis.gr

 


  Για τα μέλη του Junior Club έκπτωση 10%