Βάλτε χρώμα στο πάρτυ σας!

Μόλις προσγειώθηκαν…
αφήστε τους να σας μαγέψουν

Μια ολόφρεσκη και πρωτότυπη ιδέα για παιδικά πάρτυ, εμπνευσμένη από την Αγγλική παιδική θεατρική παράσταση Witches, έρχεται στον χώρο σας από την ΚΙΒΩΤΟ

Ποιοι είναι οι Πολυχρωμομάγοι?

   Για τους μεγάλους οι Πολυχρωμομάγοι είναι μια ομάδα εμψυχωτών που αναλαμβάνουν να παρουσιάσουν παιδικά parties. Στόχος τους είναι τα parties αυτά να ταξιδέψουν τα παιδιά σε μια μαγική χώρα, εκεί που το Ουράνιο τόξο τελειώνει και αρχίζει η μαγεία.

   Για τα παιδιά οι Πολυχρωμομάγοι είναι οι προστάτες της χαράς, του κεφιού, της ευτυχίας. Αν ένα παιδί συναντήσει ποτέ έναν Πολυχρωμομάγο θα βιώσει μια ανεπανάληπτη εμπειρία και θα ακούσει μια υπέροχη ιστορία…

  «Είμαι ένας Πολυχρωμομάγος και σκοπός μου είναι να σε κάνω χαρούμενο! Κατάγομαι από το χωριό Παλέτα! Είναι ένα υπέροχο χρωματιστό χωριό που βρίσκεται στο τέλος του Ουράνιου τόξου!....»   

Γνωρίστε τους καλύτερα...

«Είμαστε οι γαλάζιοι μάγοι, του Ουρανού! Στρέψε το βλέμμα σου στον ουρανό και πες από μέσα σου τρεις φορές ‘Ανέφελος και Συννεφούλα’. Αστραπιαία θα προσγειωθούμε μπροστά σου… Θα παίξουμε ώσπου να μην μπορείς να κρατήσεις τα μάτια σου ανοιχτά!»   

«Είμαστε οι μπλε μάγοι, της Λίμνης. Μας φωνάζουν Γάργαρο και Κρυσταλένια…Κι εμείς φωνάζουμε δυνατότερα για να μας ακούσει όλος ο κόσμος! Ανήκουμε στην υψηλότερη βαθμίδα Χαράς…προετοιμάσου για πολλά γέλια.»

«Είμαστε οι κόκκινοι μάγοι, της Φωτιάς. Μας λένε Σπίθα και Φλόγα. Μη ρωτήσεις την ηλικίας μας. Μπορεί και να μην ξέρουμε να στην πούμε… Το μόνο που γνωρίζουμε είναι να βάζουμε φωτιά στα πόδια σου από τα συνεχόμενα παιχνίδια.»

«Είμαστε οι πορτοκαλί μάγοι των Λουλουδιών.  Στημόνης και Πετούνια είναι τα ονόματά μας.  Η ευγένεια μας μένει αξέχαστη σε όλους…όπως και οι στιγμές κεφιού που χαρίζουμε απλόχερα.»

«Είμαστε οι πράσινοι μάγοι, του Δάσους.  Πευκοβελόνης και Χλόη…Μη ξεχάσεις ποτέ τα ονόματά μας. Είναι συνώνυμα της σκανταλιάς και της φάρσας! Μαζί μας ετοιμάσου να κρατάς την κοιλιά σου από τα γέλια.»
«Είμαστε οι κίτρινοι μάγοι, του Ήλιου, ο Ηλιόλουστος και Ηλιαχτίδα, ανήκουμε στην πρώτη γενιά μάγων και γι’ αυτό ξέρουμε όλα τα μυστικά των ονείρων! Ρώτησέ μας ό, τι θες…Θα σου απαντήσουμε σίγουρα!»

Το party
ΒΑΣΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Διάρκεια: 2 ώρες

(Συμπεριλαμβάνει Σκηνικό Κάστρο + Παρουσία και Απασχόληση από 1 Πολυχρωμομάγο)

Α ΜΕΡΟΣ PARTY: Παιχνίδια Γνωριμίας & Ενεργοποίησης. Ο Πολυχρωμομάγος μας, συστήνεται στα παιδιά, τα μεταφέρει στην Χώρα της Πολυχρωμο-μαγείας και ξεκινά μια σειρά ομαδικών παιχνιδιών εμψύχωσης και εγρήγορσης. (Διάρκεια 50 min)

Β ΜΕΡΟΣ PARTY: Μια σειρά εντυπωσιακών ταχυδακτυλουργικών, επιδείξεων και εξαφανίσεων θα «ζεστάνει» το κλίμα για το άκρως εντυπωσιακό show με τoυς “Mαγικούς Kαπνούς και Αφρούς” που θα ακολουθήσει. (Διάρκεια: ~40min)

Γ ΜΕΡΟΣ PARTY: Ο Πολυχρωμο-μάγος μοιράζει τα μαγικά υλικά του στα παιδιά και περνάμε στη φάση της κατασκευής του αναμνηστικού πολυχρωμο-δώρου μας. Επιλέξτε την κατασκευή της αρεσκείας σας και μαγέψτε τους καλεσμένους σας: Μαγικό ραβδί ή Μαγικό ζωάκι – μαριονέτα ή Πολυχρωμο-χλαπάτσα (Διάρκεια: ~20min) 

Δ ΜΕΡΟΣ PARTY: Έφτασε η στιγμή της απονομής των πτυχίων βοηθών Πολυχρωμο-μάγων. Όλα τα παιδιά θα λάβουν από ένα αναμνηστικό πτυχίο υπογεγραμμένο από τον αγαπημένο τους Πολυχρωμομάγο και θα απαγγείλουν τον όρκο του Πολυχρωμομάγου! (Διάρκεια: ~10min)

Κόστος: 230€ για τα Σαββατοκύριακα
       200€ για τις Καθημερινές

Το βασικό πρόγραμμα party του Πολυχρωμομάγου μπορεί να εμπλουτιστεί και να επεκταθεί με δεκάδες ψυχαγωγικές προτάσεις και παροχές! Επισκεφθείτε την σελίδα μας και γνωρίστε καλύτερα – με αναλυτικές πληροφορίες και φωτογραφίες - την ομάδα των Πολυχρωμομάγων!Οι Πολυχρωμομάγοι σχεδιάστηκαν και υλοποιήθηκαν από την εταιρία ΚΙΒΩΤΟΣ, Παιδικές Υποθέσεις, μια ομάδα νέων ανθρώπων που πρωτοπορούν από το 2004 στην δημιουργία εκπαιδευτικών και ψυχαγωγικών προγραμμάτων για παιδιά ηλικίας από 4 έως 15 ετών, προσεγγίζοντας περισσότερα από 30.000 ετησίως (www.kivotos.edu.gr).