Οι ΦΑΣΟΥΛΗΔΕΣ είναι μια ομάδα έμπειρων καλλιτεχνών στο χώρο της παιδικής διασκέδασης, με στόχο την ψυχαγωγία των παιδιών αλλά και των μεγάλων που αισθάνονται παιδιά.


Από 1 έτους ως ….100 και από 1 παιδί έως 1000, καλύπτουμε παιδικά πάρτυ σε σπίτια και παιδότοπους, διασκεδάζουμε μικρούς και μεγάλους σε εκδηλώσεις εταιριών, δήμων και ξενοδοχείων, κάνουμε καλλιτεχνική προώθηση προϊόντων με προγράμματα κλόουν, ζογκλέρ, ταχυδακτυλουργούς, face και body painting και πολλά άλλα.

 

Την ικανότητά μας στην καλή διοργάνωση εκδηλώσεων αποδεικνύουν οι μέχρι τώρα συνεργασίες μας με πολλούς δήμους, παιδότοπούς, Goody’s, σοκολατοβιομηχανίες, αλλά και με μεγάλες εταιρίες παιχνιδιών όπως η Playmobil και η Ravensburger.


Η πείρα και η προϋπηρεσία μας στο χώρο των παιδικών εκδηλώσεων μας καθιστούν ικανούς να καταλαβαίνουμε (και να προβλέπουμε) τις ανάγκες των παιδιών και τις δικές σας και να τις ικανοποιούμε στο μέγιστο δυνατό βαθμό.

Δεν παίζουμε με τη διασκέδασή σας!


Είτε λοιπόν θέλετε να οργανώσετε το πάρτυ του παιδιού σας, της εταιρίας σας ή ακόμα και το πάρτυ της ζωής σας, καθίστε αναπαυτικά και αφήστε τους ΦΑΣΟΥΛΗΔΕΣ να αναλάβουν τα πάντα ενώ εσείς απλά διασκεδάζετε!

 

ΦΑΣΟΥΛΗΔΕΣ
Τηλ: 210 8814876, 6937 042450
Email: info@fasoulides.gr         

Web: www.fasoulides.gr

 

 

 

 

 Για τα μέλη του Junior Club, 25% έκπτωση