ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΘΕΑΤΡΙΚΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΚΕΚΛΗΜΕΝΑ ΣΤΟ ΠΑΡΤΥ ΣΑΣ !!

 

«Μια φορά κι έναν καιρό υπήρχαν δύο κλόουν.....
 

.... ο Άνω ήταν πάντα κεφάτος και ζωηρός. Με την σφυρίχτρα όλη μέρα στο στόμα, έτρεχε από γειτονιά σε γειτονιά, για να βρει παιδιά να παίξει. Του άρεσε να κάνει τον κόσμο να γελάει. Τα παιδιά τρελαίνονταν μαζί του και όλος ο κόσμος μίλαγε για αυτόν.........ο Κάτω ήταν σκουντούφλης και γκρινιάρης. Έπεφτε συνέχεια σε γκάφες. Προσπαθούσε πάντα να κερδίζει τις εντυπώσεις. Ήταν τόσο χαζούλης που πραγματικά τις κέρδιζε......
 
.....Μια μέρα του Αυγούστου, ο Άνω και ο Κάτω οραματίστηκαν την μεγαλύτερη γιορτή του κόσμου. Προσκάλεσαν όλα τα παιδιά, απ’ όλες τις γειτονιές του κόσμου.
 
Φώναξαν ταχυδακτυλουργούς, ξυλοπόδαρους, ζογκλέρ, κουκλοθέατρα, όλες τις μαριονέτες, φακίρηδες και άλλους πολλούς, έστησαν τεράστια φουσκωτά κάστρα και πέταξαν χιλιάδες μπουρμπουλήθρες και πυροτεχνήματα στον αέρα.

Όλοι μιλούσαν για αυτή την γιορτή για πολλά χρόνια...............»


Κι αν νομίζετε πως όλα αυτά είναι παραμύθια.....................


...Ελάτε να φτιάξουμε μαζί το δικό σας παραμύθι ! ! !


Οι Ανακατωσούρες γεννήθηκαν τον Αύγουστο του 1994, με σκοπό να προσφέρουν στο χώρο του παιδικού θεάματος και της παιδικής διασκέδασης, ότι καλύτερο σε έμψυχο δυναμικό και υλικοτεχνικό εξοπλισμό.


Με μεγάλη εμπειρία σε όλα τα είδη διασκέδασης και θεάματος

 (παιδικά πάρτυ, εκδηλώσεις, θεατρικές παραστάσεις, εταιρικά events, promotion, διαφημίσεις κ.α.), δικαιωματικά θεωρούνται μια από τις καλύτερες εταιρείες παιδικού θεάματος στην Ελλάδα.


Κι αυτά ήταν μόνο η αρχή!!!


Το 1999 η θυγατρική της εταιρεία «kappa di kei - special events», κάνει την εμφάνισή της, για να καλύψει όλες τις ανάγκες παροχής υλικοτεχνικού εξοπλισμού (ήχος – εικόνα), τις ειδικές κατηγορίες σε έμψυχο δυναμικό με μεγάλο αριθμό έμπειρων συνεργατών (μουσικοχορευτικά σχήματα – oriental – free style – latin – μπαλέτα – special show – ορχήστρες παντός τύπου) και φυσικά έχει τον ωραιότερο στόλο από ΦΟΥΣΚΩΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ.


Ελάτε μαζί μας για το πιο όμορφο ταξίδι της ζωής!!!!!!!!!!!


ΑΝΑΚΑΤΩΣΟΥΡΕΣ
Τηλ κέντρο: 210.2580806
Web: www.anakatosoures.gr
Email: info@anakatosoures.gr

KAPPA di KEI special events
Τηλ κέντρο: 210.8547811
Web: www.kappadikei.gr
Εmail: info@kappadikei.gr
 

 

 

Προσφορά για τα μέλη του Junior Club,

  15% έκπτωση ή 1/2 ώρα Δωρεάν πρόγραμμα και ένα "kabuki" Δώρο