κλικ εδώ για το :

κατασκηνωτικό πρόγραμμα 2008

Κατασκηνώσεις και δραστηριότητες για Παιδιά & Νέους

 

all the team paratiritirio.jpg (31896 bytes)ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΞΟΡΜΗΣΕΙΣ

Εξορμήσεις στην ελληνική φύση σε συνδυασμό με περιβαλλοντική εκπαίδευση και αναφορές στη μυθολογία κάθε τόπου. Σύνδεση παράδοσης, τοπικού πολιτισμού και οικολογικής συνείδησης.

 

 

 

canoeing plastira lake.jpg (19949 bytes)ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙΣ ΥΠΑΙΘΡΙΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΥΣΗ

Κατασκηνωτικά κέντρα στην «άγνωστη» Ελλάδα, δίπλα σε ποτάμια και λίμνες, μέσα σε πυκνά μεικτά δάση, κοντά σε όμορφα θαλάσσια οικοσυστήματα όπου κάνουμε kayak, rafting, αναρρίχηση,τραμπολίνο ραπέλ,κατασκευές, ποδήλατο βουνού, trekking, canyoning κ.ά

 

 

children cheering.jpg (156017 bytes)ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑΣ

Με έμπειρους παιδαγωγούς-συνοδούς στο πάρκο της περιοχής σας  ή στην αυλή του σπιτιού σας. Τοξοβολία, σχοινιά, παιχνίδια  συνεργασίας, ποδήλατο κ.ά. Παιχνίδια με πολύ γέλιο που προσφέρουν όμως και κάτι παραπάνω.

 

 

horse riding.jpg (170620 bytes)ΣΤΑΘΕΡΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΛΥΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ

Εκδρομές μία φορά τον μήνα με δραστηριότητες όπως: kayak, rafting, αναρρίχηση, σπηλαιολογία, ιστιοπλοΐα, ποδήλατο βουνού, ιππασία κ.ά. Μία δεμένη ομάδα που τη διακρίνει η ομαδικότητα και το πνεύμα συνεργασίας

 

 

vlahosrtata bridge.jpg (46675 bytes)INCOMING ΟΙΚΟ-ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Οικολογικός, αθλητικός και  πολιτιστικός τουρισμός  για νέους του εξωτερικού από 15 έως 19 ετών. Αττική, Ολυμπία, Δελφοί, Μετέωρα, Ζαγοροχώρια, νησιά και άλλοι προορισμοί που αναδεικνύουν την ιδιαίτερη φύση, παράδοση και πολιτισμό της Ελλάδας

 

 

Summer Camp 2001kayaking 2.jpg (347489 bytes)ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ  ΔΙΗΜΕΡΑ

Εκμάθηση της βασικής τεχνικής σε αρκετά υπαίθρια αθλήματα. Μακροπρόθεσμα οι σχολές αυτές έχουν το στόχο να εφοδιάσουν τα παιδιά και τους νέους με την απαραίτητη αυτοπεποίθηση για τις πιο «δύσκολες» πολυήμερες εκδρομές και κατασκηνώσεις στα βουνά του εξωτερικού.

 

Summer Camp 2001rafting.jpg (399527 bytes)ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙΣ ΠΟΛΥΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΣΤΙΣ  ΑΛΠΕΙΣ

Εκπληκτικά μονοπάτια για trekking και για mountain bike, ορμητικά ποτάμια για rafting, σηματοδοτημένοι παγετώνες, μουσεία πάγου , lifts που φτάνουν σχεδόν τα 4.000 μέτρα. Όλα αυτά συνθέτουν το μοναδικό τοπίο των ιταλικών, γαλλικών και ελβετικών Άλπεων !

 

 

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΣΕ ΕΘΝΙΚΑ ΠΑΡΚΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ

Μεγάλης σημασίας, πλούσια σε ποικιλία και καλά οργανωμένα εθνικά πάρκα στην Ιταλία, στην Γαλλία,στην Ελβετία, στην Σκοτία, στις Η.Π.Α. καθώς και αξιόλογοι ορεινοί όγκοι σε αυτές τις χώρες περιμένουν την επίσκεψή μας, έτοιμα να μας συναρπάσουν.


 

Για πληροφορίες σχετικά με παιδικά πάρτυ κλίκ εδώ
 

 

 

  Για τα μέλη του Junior Club έκπτωση 10%