ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΟΜΑΖΟΣ

Το αθλητικό κέντρο "Δομάζος", δημιουργήθηκε με σκοπό να προσφέρει σε ανθρώπους κάθε ηλικίας και ειδικά σε νέους, το κίνητρο και τους χώρους όπου μπορούν να αθλούνται και να ψυχαγωγούνται, έτσι ώστε να αναβαθμίσει την ποιότητα ζωής τους.
Το κέντρο διαθέτει χώρους μίνι ποδοσφαίρου σε διάφορες περιοχές τις Αττικής, καθώς επίσης και το κλειστό κολυμβητήριο του Παναθηναϊκού στην Λ. Αλεξάνδρας, όπου λειτουργούν τμήματα κολύμβησης αρχάριων και προχωρημένων, με την επιστημονική παρακολούθηση έμπειρων προπονητών.
Διαθέτει δύο κλειστά γήπεδα 5x5 τα οποία βρίσκονται στο Αιγάλεω και είναι τα μοναδικά στην Ελλάδα, καθώς και πλήθος από ανοιχτά γήπεδα στις περιοχές Νέα Κηφισιά, Αδάμες, Γέρακας, Παλλήνη, Καλύβια και Αφίδνες.
Στα γήπεδα αυτά λειτουργούν και οι Ακαδημίες ποδοσφαίρου "Δομάζος", στις οποίες διδάσκουν μεγάλα ονόματα του Ποδοσφαίρου όπως ο Πέτρος Μίχος, ο Παναγιώτης Κελεσίδης, ο Αλέκος Παπαγεωργίου, ο Γιάννης Βονόρτας, ο πασίγνωστος γυμναστής Γιώργος Βαμβακάς και πολλοί άλλοι.
Τα γήπεδα επίσης ενοικιάζονται με την ώρα, έτσι ωστε να μπορεί ο καθένας να οργανώσει το δικό του ποδοσφαιρικό αγώνα.
Τα ποδοσφαιρικά τουρνουά "Μουντιαλίτο" τα οποία διοργανώνονται κατά καιρούς με επίσημους διαιτητές, γιατρούς και φαρμακευτική περίθαλψη, είναι το επίσημο "πρωτάθλημα" του club στο οποίο λαμβάνουν μέρος ομάδες οι οποίες αποτελούνται από όλους εσάς που θέλετε να ζήσετε μοναδικές στιγμές με την "θεά" των γηπέδων.
Στα γήπεδα μας μπορείτε να οργανώσετε παιδικά πάρτυ, με πολύ μουσική, παιχνίδι, φαγητό, δώρα, πολλές εκπλήξεις και πολύ ποδόσφαιρο.

 Για τα μέλη του Junior Club έκπτωση 15%